Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A portál információi szerint hétfőn, szerdán és péntekenként indul a londoni járat a Búza téri buszpályaudvarról, ám hétfőn a járat nem érkezett meg a menetrend szerint és utasoknak sem volt nyoma. A buszpályaudvaron az információs pultnál sem tudtak felvilágosítást adni. Elmondásuk szerint, magáncég végzi ezt a szolgáltatást, így semmiről nem tudnak. A szolgáltatócég ügyfélszolgálatán elárulták: jegyet vásárolni csak szerződött utazási irodákban lehet.

Végül a Volánbusz Zrt. Kommunikációs és Marketing Irodáján derült ki: az új járat a szlovákiai Eperjesről (Presov) indul, Kassa érintésével Budapesten, majd Pozsonyon és Bécsen keresztül éri el végső állomását, Londont. Mivel az útvonal Miskolc érintésével került kialakításra, a cél az volt, hogy a környéken lakóknak ne kelljen Budapestre utazniuk ahhoz, hogy fel tudjanak szállni a Londonba tartó autóbuszra.

A járat március elsejétől közlekedik, a jegy ára - csak oda - 9900 forint, oda-vissza pedig 18 900 forint. A busz a menetrend szerint több mint egy nap alatt ér célba.