Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A szakember a cég tulajdonosának - a Vienna Capital Partners (VCP) - felkérésére érkezett Magyarország egyik legnagyobb médiavállalatának élére.

A közgazdász-mérnök végzettségű Rónai Balázzsal csaknem 25 éves médiapiaci tapasztalatot igazolt le a Mediaworks. A szakember 2013-ig hat éven keresztül volt a Napi Gazdaság Kiadó vezetője, 15 évig a www.Napi.hu Online Kft. ügyvezető igazgatója és a Napi.hu főszerkesztője. Rónai Balázs a kiadóvállalat vezérigazgatói posztján kívül a Mediaworks leányvállalatainak vezető tisztségviselője is lesz.

Nagy örömömre szolgál, hogy Rónai Balázst köszönthetem a vezérigazgatói székben, a Mediaworks piaci pozíciójának és jövöjének megerősítését várom tőle - mondta Heinrich Pecina, a tulajdonos VCP alapító partnere és a Mediaworks fb-elnöke.

Katona Viktor tölti be továbbra is a Mediaworks pénzügyi igazgatói posztját, valamint Kálmán Erika az igazgatóság tagjaként dolgozik a társaságnál.

A Mediaworks Hungary Zrt. több mint 15 milliárdos tervezett éves forgalmával, 700 munkavállalójával, több mint hatvan médiamárkával, többek között a Népszabadsággal, a Nemzeti Sporttal, a Világgazdasággal, nyolc regionális napilappal, női és gasztromagazin portfólióval, digitális média termékekkel, Magyarország meghatározó lapkiadó csoportja. A Mediaworks szlogenje: Content first azaz Első a tartalom, a vállalat hisz és invesztál a tartalomba, ezt tartja egy médiavállalkozás legfontosabb alapkövének.