Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A határidő május 10-én járt le, az eszközöket legközelebb várhatóan május 22-én hirdetik meg.

A felszámoló legutóbb egyben, egy pályázatban hirdette meg a vagyonelemeket, így a balatonlellei üdülőt és az abban lévő eszközöket, a Külügyminisztériummal szemben fennálló 87,4 milliós követelést, a csaknem 15 ezer órát repült Bombardier gépet, valamint két másik gép katalogizált alkatrészeit.

A lellei üdülőért 323 millió, a benne lévő tárgyakért 6,4 millió, a repülőgépért és az alkatrészekért összesen 1 millió 750 ezer dollárt (mintegy 390 millió forintot) kér a felszámoló.

A felszámoló a ferihegyi repülőtéren tárolt gépet legutóbb tizenegyedszer hirdette meg sikertelenül, korábban még 3,6 millió dolláros (817 millió forintos) áron akarták értékesíteni.

A Malév 2012. február 3-án állt le 66 év működés után, felszámolásának határidejét a bíróság legutóbb az idén hosszabbította meg június végéig.

Az NRN március végén azt közölte az MTI-vel, hogy a folyamatban lévő bírósági eljárások és a Bombardier eladásának nehézségei is hátráltathatják a Malév felszámolását, így a tervezett június 30-i határidőre nem biztos, hogy befejeződhet.