Felledülést hozott a  2014-es év a Poli-Farbe Kft. festék- és vakolatgyárnak. A hazai építőipar kimozdult a válság utáni holtpontról és így már a fellendülés első jelei is láthatók a festékpiacon, amelynek köszönhetően a Poli-Farbe 9,2 milliárd forintos nettó árbevételt tudott elérni, szemben a 2013-as 8,051 milliárddal. Az export az összárbevétel mintegy 6,5 százalékát teszi ki.

A Bács-Kiskun megyei vállalat, amely a Napi.hu 100 leggazdagabb magyar című 2014-es kiadványának regionális listáján is szereplő Szabó Antal tulajdonában van 2013-ban 37 670 tonna terméket állított elő a magyar, a román és a szlovák piacra, tavaly pedig már 40 700 tonnát, ami rekordnak számít. (A hazai festékpiacot egyébként 24-27 milliárdosra becsülik a szakértők, a szektor forgalmának oroszlánrészét három nagyvállalat adja, közülük a Poli-Farbe az egyetlen, amelyik magyar tulajdonban van.) A bócsai gyár 226 embernek ad munkát, ezzel a régió egyik legnagyobb munkáltatója. A telephelyen tavaly átadtak egy 2200 négyzetméteres gyártó- és raktárcsarnokot, mintegy 200 millió forint értékű beruházás keretében, s új laboratóriumot is építettek 42 millió forintból. A fejlesztések egy új minőségellenőrzési laborral, illetve termelési iroda bővítésével váltak teljessé 2015 elejére.

A Poli-Farbe forgalmának csaknem 80 százaléka olyan családi vállalkozásokon alapul, amelyek szakkereskedéseket, festék- és barkácsboltokat működtetnek.

A Poli-Farbe 2011-ben hívta életre a Pannon Festék Hálózatot, amelyhez azóta 131 üzlet csatlakozott országszerte. A "bolt a boltban" koncepció keretében a magyar festékek kiemelt helyet kapnak, a családi vállalkozások pedig összefogva, egységes marketinggel segítik a piacon maradást. Valamennyi szakkereskedő, aki csatlakozott a hálózathoz, jelentősen növelni tudta árbevételét, emiatt a hálózat bővítése továbbra is napirenden van.