Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A jelentős növekedési potenciállal rendelkező, innovatív tevékenységet végző társaságok fejlesztését célzó Morando Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt. 1,5 millió eurós tőkebefektetésről állapodott meg a Netfone Telecom Távközlési Szolgáltató Kft-vel. Az ügylet illeszkedik a Morando eddigi lépéseihez, hiszen befektetési tevékenységének egyik fókuszát IT és telekommunikációs cégek jelentik.

A cég közleménye szerint a Netfone-t kábeltévés nagykereskedelmi megoldásainak, üzleti partnerek számára kínált szolgáltatásainak és megalapozott fejlesztési terveinek köszönhetően választotta befektetési portfoliójába. Az üzleti célok között szerepel a nagykereskedelmi hangszolgáltatások további bővítése kábeltévé szolgáltatók számára - ezen a területen a Netfone már ma is piacvezető. A tevékenység magában foglalja a szolgáltatók kapcsolódó marketing és értékesítési feladatainak kiszervezését is.

A társaság hasonló modellt kíván megvalósítani a virtuális mobiltelefon-szolgáltatás (MVNO/MVNE) területén is, ahol a kábeltévé és egyéb szolgáltató társaságok kiszolgálását célzó üzletágát a legjelentősebb üzleti területté kívánja fejleszteni. A Morando Zrt-vel kötött stratégiai együttműködés emellett lehetőséget biztosít a társaság számára a kábeltévé-szolgáltató piacon további befektetések végrehajtására. Mindemellett a Netfone a leánycégek működését közös platformra helyezi, így racionalizálva azok tevékenységét.