Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A CIB Bank tavaly tavasszal vezette be mobilalkalmazását, melyet jelenleg már több mint százezer ügyfél használ.

Az applikációt folyamatosan új funkciókkal bővítik - most lehetővé tették a személyi kölcsön online igénylését is: az ügyfelek személyre szóló ajánlatot kapnak az applikációban, és ha érdekli őket a lehetőség, néhány lépésben igényelhetnek személyi kölcsönt az ajánlatban szereplő összeg erejéig.

A folyamaton végighaladva akár kevesebb, mint 7 perc alatt megtörténik az automatikus bírálat és az igényelt hitelösszeg folyósítása az ügyfél CIB Banknál vezetett bankszámlájára.

Az alkalmazás másik új eleme a Dayposit megtakarítási számla, amely a CIB Bank ügyfelei számára gyorsan és egyszerűen megnyitható az applikációban. A Dayposit egy virtuális persely segítségével ösztönöz kisebb összegek rendszeres megtakarítására: a funkció révén száz és ötezer forint közötti címleteket tud átvezetni saját számláiról az ügyfél, akár napi rendszerességgel is.

A Dayposit számla bevezetésének a célja, hogy az ügyfeleket rendszeres megtakarításra ösztönözze, interaktív módon, edukációs jelleggel - mondta Molnár Péter, a CIB Bank Digitális Csatornák vezetője

A bank hamarosan elindítja új internetbankját, a CIB Online-t is, amely ugyanazt a felépítést és funkciókat követi majd, melyeket az appban már megszerettek az ügyfelek. Az átállás fokozatos lesz.