Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Miután Molnár Csaba DK-s képviselő pert nyert a szaktárca ellen, az NFM még júniusban közzétette, hogy kik voltak, akik elbírálták a trafikpályázatokat. A minisztérium szerdai közleményében azt írja, hogy ezzel párhuzamosan azonnal megkezdte a mintegy 15 ezer darab pályázathoz kapcsolódó dokumentumok másolását. Mivel az ítéletben foglaltaknak megfelelően a személyes adatokat az eredeti dokumentumokon ki kellett takarni, az elvárást kellő gondossággal, oldalról oldalra haladva lehetett teljesíteni - olvasható a közleményben.

Az NFM anno a hatalmas iratmennyiségre tekintettel az elsőfokú ítéletben megállapított 15 napos teljesítési határidő meghosszabbítását kezdeményezte a Fővárosi Törvényszéknél, amelyre még nem kapott választ. Mivel valamennyi dokumentum másolása megtörtént, a minisztérium nem vár tovább a felülvizsgálati kérelme és a határidő meghosszabbítása ügyében benyújtott kérelme elbírálására.

Az átadás-átvétel részleteiről és a dokumentáció felhasználásának lehetőségeiről a tárca írásban értesítette a Molnár Csabát, akit egyúttal arról is tájékoztatott, hogy a másolás elvben őt terhelő jelentős költségéről egyoldalúan lemond.