Nagyfelületű burkolatjavítási munkák miatt szeptember 4-6. között, naponta 7 órától 19 óráig az M1-es autópálya Győr felé vezető oldalán Nagyegyháza térségében az 52-es kilométeres szelvénytől a 60-as kilométerszelvényig szakaszosan lezárják a haladósávot - olvasható a Magyar Közút közleményében.

Szeptember 4-én, hétfőn a munkálatok ideje alatt a Harkályos pihenő, illetve szeptember 5-én, kedden a Turul pihenő is zárva lesz.

A munkálatok ideje alatt a forgalom csak egy forgalmi sávon tud majd haladni, továbbá 80 km/órás sebességkorlátozás lesz érvényben.

A forgalomtereléseket változtatható jelzésképű táblákon jelzik. A forgalomterelés ideje alatt az arra közlekedők jelentős torlódásra számíthatnak.

A korlátozáshoz kapcsolódó forgalmi viszonyokról a Magyar Közút Útinform osztályánál (+36-1-336-2400), illetve a www.utinform.hu weboldalon lehet tájékozódni.

A Magyar Közút kéri az erre közlekedőket, hogy a torlódások hosszának minimalizálása érdekében kellő időben és egymást segítve soroljanak be a forgalmi sávokba - írták a közleményben.

A nyitókép forrása: MTI Fotó/Ruzsa István