Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Ügyfeleink az egyszerűbb banki ügyeket szeretik önmaguk intézni. Ezt az igényt figyelembe véve döntöttünk úgy, hogy még könnyebben elérhetővé tesszük a folyószámlára befizetést - mondta Szabó István, a bank kártya üzleti osztályért felelős vezetője.

A szolgáltatás lényege, hogy az ügyfelek a hét minden napján, a nap 24 órájában könnyen és gyorsan helyezhessenek el készpénzt a bankszámlán, bankkártyájuk segítségével. A befizetéshez nem szükséges semmilyen nyomtatványt kitölteni, az összeg pedig azonnal rendelkezésre áll a folyószámlán.

Az új atm-ek telepítése 2016 novemberében fejeződik be a következő városokban: Budapest, Kaposvár, Siófok, Eger, Keszthely, Nagykanizsa, Dunaújváros, Érd, Kiskunhalas, Budaörs, Békéscsaba, Pápa, Baja, Szolnok, Mátészalka, Kőszeg, Salgótarján, Kecskemét, Szentes, Miskolc, Zalaegerszeg, Tatabánya, Gödöllő, Székesfehérvár, Győr, Szombathely, Dunaharaszti, Dunakeszi, Mosonmagyaróvár, Gyula, Szekszárd.

A bank célja, hogy az egyik legjelentősebb innovátorként piacvezető szerepet érjen el a digitális banki szolgáltatások terén, ezért az Erste MobilePay és az Erste Sorszámhúzó applikációk mellé július végén elindította a harmadik, MobilBank nevű alkalmazását, mellyel megtekinthető a számlaegyenleg, a tranzakciók részletei, indítható átutalás vagy saját számlák közötti átvezetés is. Az Erste mindegyik hazai fiókjában vezeték nélküli internet-hozzáférés várja az ügyfeleket.