Szolgáltatások
Gazdaság
Vállalatok
Tőzsde
Adózás
Ingatlan
Mellékletek
2012. május 26., szombat 13:13   Leszák Tamás

Új cégvezető került az ISD Dunaferr élére

A korábbi vezérigazgató-helyettes Evgeny Tankhilevich váltja a nemrégiben lemondott Valeriy Naumenkot a dunaújvárosi vasmű élén.

Az ISD Dunaferr Zrt. május 25-i közgyűlése - az igazgatóság javaslatát elfogadva - Evgeny Tankhilevich-et választotta meg a társaság cégvezetőjévé, aki a közelmúltban lemondott Valeriy Naumenkot váltja ebben a munkakörben - közölte a társaság. Tankhilevich 2011 szeptembere óta legfőbb-, általános vezérigazgató-helyettesként dolgozott a vállalatnál.

Az új cégvezető fő céljának azt tekinti, hogy az ISD Dunaferr társaságcsoport egy jól menedzselt, átlátható vállalat legyen, a technológiai berendezések megkezdett modernizációja befejeződjön. A teljesítmények növelésében érdekeltté kívánjuk tenni a munkavállalókat is, ezért új motivációs rendszer kialakítását tervezzük - fogalmazott Tankhilevich.

A szakember a moszkvai Lomonoszov Egyetem Közgazdasági Karán 1986-ban szerzett diplomát, majd '90-es évek elején az Egyesült Államokbeli Illinois Egyetemen kapott közgazdasági mesterdiplomát. Az utóbbi tíz évben vezető nemzetközi acélipari vállalatoknál, az Evraz Holdingnál, illetve a Metinvest Holdingnál töltött be vezető beosztásokat. Tevékenysége döntően különböző befektetések pénzügyi menedzseléséhez, átfogó finanszírozási és vállalatirányítási kérdések megoldásához, illetve nemzetközi projektek menedzseléséhez kötődött a közlemény szerint.

Hozzászólok
hirdetés
Ezt olvasta már?
11
22
33
44
55
Napi blog

Quaestor-kötvényesek figyelem: már csak ...

A Quaestor-kötvényesek kárrendezését biztosító követeléskezelő alap létrehozásáról szóló törvény alapján...

Fontos dolgokról beszélt Lázár

Lezajlott a szokásos csütörtöki sajtótájékoztató, melynek legfontosabb eseményeit a portfolio.hu segítségével...

Újabb bank vesztett pert - most az MNB ...

Helyt adott a Fővárosi Törvényszék a Magyar Nemzeti Bank (MNB) közérdekű keresetének, így a Magyar Cetelem...

Jó hírt kaptak a dohányosok: több cigi ...

Legalább húsz, legfeljebb huszonöt szál cigarettát tartalmazhat egy doboz 2016. május 20-ától - erősítette...

Ezek a legveszélyesebb munkahelyek

Az idei első negyedév az utóbbi öt év legrosszabb adatát hozta a munkabalesetek szempontjából. Ha egy...
www.Napi.hu Online Kft. Napi.hu - Független üzleti és pénzügyi portál, benne magyar és nemzetközi hírek, elemzések, tőzsdei információk. Helye: Flórián tér 1. 2. emelet, Budapest, Budapest. 1033 Telefon: +36-1-506-0930. Telefax: +36-1-506-0931. .