Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A Magyar Telekom ismertette, hogy a főváros IX. kerületében épített új oktatási központ évente 2 ezer munkavállaló képzését teszi lehetővé. A képzésekre a cég évente körülbelül 30 millió forintot fordít, az épületben többek között 12 tréningtermet, műszaki- és gyakorlótermeket és oktatói szobákat alakítottak ki.

A Magyar Telekom tájékoztatása szerint a jövő munkahelyeket az együttműködés, a tudásmegosztás, a találkozás színtereként képzelik el, így a munkakörnyezetet is ennek megfelelően alakítják ki.

A közlemény idézi Szabó János gazdasági vezérigazgató-helyettest, aki szerint az intézmény működésétől a vállalaton belüli tudásbázis egységesítését várják.

Friedl Zsuzsanna humánerőforrás vezérigazgató-helyettes elmondta: a központ többek között szakmai alapképzések, nyelvi képzések, készségfejlesztések és tréningek lebonyolítását is lehetővé teszi.

Az épület a vállalat új, 2018 második felére felépülő, közel 60 ezer négyzetméteres központjának közelében áll majd, nemzetközi elismertségét pedig az is jelzi, hogy a Deutsche Telekom kiválasztási és értékelő központot üzemeltet majd itt - áll a közleményben.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!