Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A mobilokat a központosított közbeszerzési rendszerhez tartozó és az ahhoz önként csatlakozó szervezetek számára szerzi be a KSZF, egy évre, nettó 175 millió forint keretösszegben - derül ki a KSZF ajánlati felhívásából. A költségvetési szervek saját, illetve az EU Alapokból származó forrásokból is finanszírozhatják a beszerzést.

Az eljáráson alsó, közép és felső kategóriás készülékekre lehet ajánlatot tenni. Az ajánlattételi határidő április 22-én jár le. A szerződéskötést május közepére tervezi a KSZF. Azok a pályázók indulhatnak az eljáráson, amelyek rendelkeznek 2010-ben legalább nettó 100 millió forintos árbevétellel, a mobitelefon-értékesítésre vonatkozóan pedig 50 milliós bevétellel.

Az ajánlattevőnek és tíz százaléknál nagyobb mértékben igénybe venni kívánt alvállalkozójának igazolni kell az elmúlt három évben (2008-2010) összesen legalább hat, különböző felhasználónak teljesített referenciamunkát, és ezek közül kettő teljes értékének meg kell haladnia a nettó tízmillió forintot.