Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A cég többségi tulajdonosa a Pentaton Művész- és Koncertügynökség Kft. már 1989 óta elkötelezett a kultúra és a kulturális értékek képviseletében. Néhány éve pedig - a művészmenedzsment, a színházi jogok közvetítése, a rendezvényszervezés és nemzetközi kulturális projektek bonyolítása mellett - kulturális pr-ral és marketinggel is foglalkozik - mondta Szentpéteri András, a Programmagazin Kiadó Kft. ügyvezetője.

A tulajdonosváltással párhuzamosan megkezdődött a portál és a print magazin külső és belső, tartalmi megújulásának előkészítése. A tervek között szerepel a jelenlegi rovatok bővítése, különös tekintettel a könyves tartalomra.

A nyomtatott kiadványban hamarosan láthatók is ezek a változások: a december közepén megjelenő, 2018. januári lapszám az új dizájnnal jelentkezik. Elindul a Színház után elnevezésű rovat is gasztronómiai és a szórakozással kapcsolatos egyéb ajánlatokkal. Természetesen a Fidelióban továbbra is elérhető lesz a részletes budapesti színházi és koncertműsor, míg a Fidelio.hu országosan közli majd a programokat - olvasható a közleményben.

Címlapkép forrása: Szabó Dániel / Napi.hu