Szeptember-októberre várható Vajna Tímea és Andrew G. Vajna gyémántüzletének megnyitója - írja a Népszabadság. Az Apáczai Csere János utcában lévő Dorottya Palace-ban kialakítandó luxusüzlet munkálataiba még nem kezdtek bele, de a partnernek kiválasztott, Szentendrén működő Caprice International Hungary Kft. oldala szerint nem kell sokáig várni a nyitásra. A gyémántkereskedő honlapján ugyanis azt lehetett olvasni, hogy a Dorottya Diamond Palace nyitása kapcsán a készlet erejéig, 40 százalékos akció érvényes egyes ékszerekre.

A szalon mögött a Andy Vajna filmproducer, filmipari kormánybiztos és kaszinótulajdonos, valamint a felesége, Vajna Tímea érdekeltségébe tartozó Dorottya Diamond Palace Kft. áll. A Céginfo.hu adatai szerint a kft. egyik tulajdonosa a Miss Universe Hungary szépségversenyt megrendező Beauty Enterprises Hungary Kft, ami Vajna Tímea és a férjéhez köthető AV Investments Kft. érdekeltsége. A gyémántcég másik tulajdonosa pedig egy szingapúri bejegyzésű társaság, a MaxXM International Pte. Ltd. birtokában lévő MaxM Hungary Kft.

Vajna Tímea egyik közösségi oldali bejegyzése szerint pr-munkát végez a Dorottya Diamond Palace-nál. Vajnáné korábban azt nyilatkozta a Blikknek, hogy szeretnék, ha a gyémántüzlet 2015 januárjában nyitna - ám a jelek szerint az indulás háromnegyed évet csúszik.