Oláh Márton az FHB Csoporthoz tartozó Diófa Alapkezelő Zrt. igazgatóságának elnöke, emellett 2015. február 1-jétől vezeti az univerzális lakossági és vállalati banki kiszolgálást nyújtó FHB Bank Zrt.-t. Az új vezérigazgató az FHB hagyományos jelzáloghitelezési, tőzsdei és ingatlanpiaci eredményei, sikeresen felépített vállalati területe mellett a hozzá közel álló megtakarítási és befektetési termékek szerepét is erősíteni kívánja a Bankcsoport stratégiai partnerei és tagjai révén elérhető szinergiák kihasználásával - olvasható a bank közleményében.

Oláh Márton az International Business Schoolban (Budapesten) 1996-ban szerzett közgazdász diplomát. Karrierjét korábban kezdte a Dunaholdingnál, majd a City Brókernél (1994-1996). 1996 elején tőzsdei kereskedőként került a Creditanstalt csoporthoz, ahol 1998-tól a csoportot irányító befektetési bank (a CA-IB) részvénykereskedelmi igazgatója, 2003-tól ügyvezető igazgatója és igazgatósági tagja volt, 2004. és 2006. között a HVB Bank ügyvezető igazgatója. 2007-től az egészségügyi befektetésekkel foglalkozó Futurmed Kft. vezetője, valamint a Budapesti Ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési Nyrt. igazgatótanácsának tagja. 2008 óta a Central-Fund Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt. befektetési bizottságának és 2011-től a Diófa Alapkezelő Zrt. izgatóságának tagja.

1999-ben és 2000-ben Oláh Mártont választották a Budapesti Értéktőzsde legjobb piaci üzletkötőjének, 2003-ban pedig elnyerte az "50 legsikeresebb magyar fiatal" elismerést. Soltész Gergő a jövőben is aktívan közreműködik a bank vállalati és prémium ügyfelekkel történő kapcsolattartásában. Az FHB Jelzálogbank Nyrt. igazgatóságának immár tagjaként és az FHB Bank Zrt. elnöki tanácsadójaként folytatja banki karrierjét, emellett veszi át a családi vállalkozásuk (az Ostorosbor) irányítását.