Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Az Erste Bank Agrár kompetencia központja vezetőjévé október 9-től Fórián Zoltánt nevezték ki.

A 48 éves, élelmiszeripari és közgazdász végzettségű szakember dolgozott a cukoriparban, három évet töltött az Agrárgazdasági Kutató Intézetben, a világ legnagyobb agrárbankjában, a Rabobankban 6 évig dolgozott, 12 évig működött az agrártanácsadó iparban, és ő ötlete nyomán született meg a Takarék Agrár Központ, amelyet több mint három évig vezetett.

Fórián számos bank és nagy agrárcég agrártanácsadója is volt, részt vett a Vidékfejlesztési Program kidolgozásában, több élelmiszeripari és vállalati stratégiát készített, tagja a Magyar Sajtlovagrendnek.

A közelmúltban csatlakozott a kompetencia központhoz Gór Arnold is. A 36 éves szakember gazdasági agrár végzettségű. Családi gazdaságban több, mint 25 éve a szántóföldi mezőgazdaságban tevékenykedik. Oktatott egyetemen, kutatási témája a precíziós növénytermesztés. A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara szántóföldi növénytermesztési szakértője volt 2 évig, majd a Takarék Agrár Központ regionális agrár kapcsolattartójaként dolgozott. Elnöke volt a Doktoranduszok Országos Szövetségének Agrártudományi Osztályának, és teljes jogú tagja a Magyar Akkreditációs Bizottságnak. Bejegyzett szaktanácsadó és agrároktatási szakértő.

Kép forrása: Erste Bank.