A Power Angels fél éves működése alatt 6 befektetésről kötött megállapodást és összesen nagyságrendileg 225 millió forintot helyezett ki. A csapat az új projektek felkutatása mellett a Loffice-szal karöltve gőzerővel dolgozik a legnagyobb kelet-közép európai startup verseny, a CEE Lift Off! szervezésén.

Vállalkozói, befektetői és tanácsadói tapasztalattal rendelkező üzleti angyalok csatlakoztak a többek között Balogh Péter és Késmárki László, illetve Oszkó Péter nevével fémjelzett Power Angels csapatához (PA): az új tagok között van például Héjja Róbert, aki korábban az Argus Capital partnereként volt aktív a magántőke befektetések piacán, vagy Botond Szabolcs, aki számos technológiai vállalkozás alapítója, és az OXO cégcsoporttal már egyébként is volt közös befektetése a KitchenBoxban. Ezáltal nagyjából duplájára, közel félmilliárd forintra nőtt a PA tőkéje.

Az üzleti angyalok szupercsapataként emlegetett vállalkozás működése első 6 hónapjában 6 befektetésről kötött megállapodást: javarészt technológiai, illetve élettudományokban aktív startupokkal.

A befektetési célpontok aktív felkutatása mellett a PA kiemelkedő szerepet visz a legnagyobb közép-kelet európai startup verseny, a CEE Lift Off! lebonyolításában is: a fődíj a PA 150 ezer eurós befektetési ajánlata, a zsűri tagja lesz Balogh Péter, Botond Szabolcs, Késmárki László és Oszkó Péter is. A tavalyi évhez hasonlóan csatlakozik a bírák közé a cseh Credo Ventures képviselője, Andrej Kiska, valamint a zsűri nemzetközi jellegét fogja erősíteni az osztrák SpeedInvest nevében Michael Schuster.