Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A Közbeszerzési Értesítőben megjelent eredményt a nyílt tender ajánlatkérője, a Budapest Főváros XIV. Kerület Zugló Önkormányzata tette közzé.

A nyertesnek 8937 fizetős parkolóhelyet kell felügyelnie. Ehhez biztosítja és működteti az ügyviteli rendszert, és kezeli az évi várható 15 ezer panaszt. Hétköznapokon 8 ás 18 óra között 20 ellenőr, míg a hétvégeken és az ünnepeken 4 ellenőr lesz folyamatosan a helyszíneken. Őket PDA-kal kell felszerelni.

A nyertessel az önkormányzat július 5-én kötötte meg a szerződést. A Céginfo.hu adatai szerint a SIS Parking Kft. tavaly alakult, a múlt évi árbevétele 22,5 millió forint volt.

A Napi.hu írta meg elsőként, hogy nagy fizetős övezetek jönnek Zuglóban. Fizetős lesz a Városliget környéke, vagyis a Vágány utca, a Francia út, a Kerepesi út és a Dózsa György út által határolt terület, valamint az Örs vezér terétől északra fekvő XIV. kerületi zóna.

A kiírás még tavaly év végén jelent meg a Közbeszerzési Értesítőben. A zuglói önkormányzat által aláírt szerződésből kiderül, hogy összesen 204 automatát helyeznek ki a két területre. A nagyobb - az 56-osok terét is magába foglaló zónába - 174 automata kerül, míg az Örs vezér teréhez 30-at telepítenek