Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A vonatpótló autóbuszok a vonatok eredeti útiránya szerinti megállóhelyeket érintik vagy - a közút kialakításának megfelelően - az ahhoz legközelebb fekvő Volán-megállóhelyen állnak meg. Az autóbuszok a balatonszárszói vasútállomás helyett Balatonszárszó Községháza buszmegállónál állnak meg - írja közleményében a MÁV Zrt.

Minden ütemes gyorsvonat, illetve személyvonat Budapest-Déli pályaudvar-Székesfehérvár-Siófok viszonylatban és visszaúton is az eredeti menetrendje szerint közlekedik. A személyvonatok a pótlóbuszok hosszabb közúti menetideje miatt Balatonszentgyörgy állomásról általában később indulnak Nagykanizsa és Gyékényes felé és módosított menetrend szerint haladnak.

Az ütemes gyorsvonatok Balatonszentgyörgy-Keszthely között sem közlekednek, helyettük mindkét irányban vonatpótló autóbuszokkal lehet utazni.

A vágányzár miatt a csatlakozó vonalakon is változott a menetrend, a szintén felújítás alatt álló Kaposvár-Fonyód vonal teljes hosszán pótlóbuszok közlekednek - írja a MÁV.

A vasúttársaság kéri utasait, hogy figyeljék az állomásokon kihelyezett hirdetményeket és útbaigazító táblákat, térképeket, valamint a hangos utastájékoztatást.

A vasútvonalak módosított menetrendjei a MÁV-csoport honlapján a vágányzári hírek menüpontban érhetők el https://www.mavcsoport.hu/mav-start/belfoldi-utazas/vaganyzar.