Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Az első szakasz az északi, amely a Dózsa György úttól az Újpest-Városközpont állomásig tart. Itt 6 állomást kell felújítani, mintegy 33 ezer négyzetméteres területtel. A munka elvégzésére 14 hónapot szabott meg a BKV. Ajánlatot az tehet, akinek az előző három lezárt üzleti évben - a közbeszerzés tárgyából származó - nettó árbevétele elérte a 8 milliárd forintot. Az ajánlatok beadási határideje április 24.

A déli szakasz a Kőbánya-Kispest végállomástól a Népliget állomásig tart, itt 5 állomást kell felújítani, 22 ezer négyzetméternyi felülettel. A munka elvégzésének az ideje 15 hónap. Az ajánlatkérő az elmúlt három évből nettó 3 milliárd forint árbevételt vár el az ajánlattevőktől. Az ajánlatok beadási határideje későbbi, április 27. szerepel a felhívásban.

Végül a középső szakasz a Nagyvárad tértől a Lehel térig tart, ez 9 állomás felújítását jelenti, 57 ezer négyzetméternyi területtel. A BKV itt 34 hónapot szabott meg a teljesítésre. Az ajánlattevőktől elvárt nettó árbevétel pedig - továbbra is az utolsó három lezárt üzleti évben - 8 milliárd forint. Az ajánlattételi határidő itt is április 27.

Az értékelésnél - mind a három szakasznál - 50-50 súlyszámot ér a minőség és az ár is.