Az immár második alkalommal megrendezett Loffice LeWeb startup verseny keretében november 30-án éjfélig várják a szervezők a startupok jelentkezését. A második fordulóban, december 5-én a szakmai zsűri által kiválasztott startupok pitch session keretében mutathatják be, 3 perces előadásokban projektjüket.

A megmérettetés profiljából adódóan olyan startupok jelentkezését fogadják a szervezők, amelyek digitális innováció és az online-alapú üzlet területén dolgoznak.

A nyertesekre 400 nemzetközi befektető és a világ meghatározó nagyvállalatainak vezetői (pl. Google, Facebook, Yahoo) várnak, akik a 3 napos párizsi program során az online üzlet jövőjéről, trendekről és tendenciákról beszélnek. A LeWeb digitális innováció konferenciát 2004-ben alapította Loic és Geraldine Le Meur, azzal a céllal, hogy a nemzetközi gazdasági élet kulcsszereplői, startupok, technológiai vállalatok és a média közösen feltárják napjaink legizgalmasabb trendjeit, vázolják az internet-alapú üzletek jövőjét. A LeWebre közel 80 országból érkeznek kiállítók, 3500 látogató és 400 befektető vesz részt az esemény 3 napján. Startup verseny is zajlik a konferencia keretében, amelynek köszönhetően 2013-ban a verseny győztese három hónap alatt félmillió eurós befektetéshez jutott, a 2010-es verseny nyertes projektjét pedig a Google vásárolta meg 1,3 milliárd dollárért. 2014. december 9-11 között rendezik meg a LeWebet, Párizsban.