Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Mohács önkormányzata négy évre keretmegállapodást kötött nettó 12 milliárd forint keretösszegben mélyépítési kivitelezési és tervezési feladatok ellátására - derül ki a Közbeszerzési Hirdetmény Figyelő (KHF.hu) portál adataiból. Az elvégzendő munkák közt szerepel a kerékpárút és út építése, útfelújítás és -karbantartás, járdaépítés, köztér és park felújítása, illetve építése, kamerarendszer kiépítése, csapadékvíz és belvíz elvezetése, közműépítés, kikötő- és vasúti pálya építése, illetve az engedélyeztetések elvégzése.

Az önkormányzat közbeszerzését egy konzorcium nyerte meg, amelynek tagja a Swietelsky Magyarország Kft., a Duna Aszfalt Kft., a Strabag Építőipari Zrt. (korábban Magyar Bau Holding Zrt.) és az A-Híd Zrt. A cégek mindegyike jól ismert név a magyarországi közbeszerzési piacon, rendszeresen nyernek az állami, önkormányzati tendereken.

A fejlesztéseket európai uniós források igénybevételével finanszírozza a város, a Terület- és településfejlesztési operatív program (TOP), illetve a Magyarország és Horvátország közötti határon átnyúló együttműködési program (Interreg V-A Magyarország-Horvátország Együttműködési Program) keretében elnyert pénzekből.

A cégekkel augusztus 31-én kötöttek szerződést.

A munkákra pályázott még a EuroAszfalt Kft., a Kötiviép'B Kft. és a Soltút Kft. közös ajánlattevőként, valamint a KÉSZ Zrt.

Képünk illusztráció, forrás: Pixabay