Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A zöldmezős beruházásként 9 milliárd forintból létrejött 26 500 négyzetméteres, 15 ezer raklap kapacitású komplexum 150 munkahelyet hoz létre - közölte a megnyitó ünnepségen Jens-Thilo Kriegeraz élelmiszer üzletlánc ügyvezetője.

Az Alsónémediben és Karcagon működő logisztikai központok mellett a veszprémi tovább növeli a cég csarnokkapacitását és rugalmasságát, így vevőit és üzleteit gyorsabban képes ellátni - írja az MTI. (A Penny Market a Fradit támogatja.)

Silke Janz ügyvezető közölte, hogy a veszprémi központ 59 boltot lát majd el áruval, mely a cég teljes logisztikai kapacitásának 28 százaléka.
Hozzátette: kiemelten kezelik a veszprémi központban is a dolgozók képzését, továbbképzését.

Forrás: Penny Market

A Penny Market Kft. a német REWE csoport tagja, Magyarországon 1996 óta van jelen, országszerte 208 üzlettel, a munkatársak száma meghaladja a 3 ezer főt - fűzte hozzá az ügyvezető.

A nyilvános cégadatok szerint a társaság értékesítésből származó nettó árbevétele 2016-ban meghaladta a 190 milliárd forintot az előző évi 178 milliárd forintos forgalom után. Az adózás utáni eredmény tavaly 488 millió forint volt, míg egy évvel korábban 2 milliárd forintot tett ki.

(Képünk illusztráció:)