Sávos András 1999 óta dolgozik a Knorr-Bremsénél, a jövőben a budapesti telephelyen a gazdálkodási funkciók, a projektmanagement, valamint az ellátási lánc területek kerülnek az irányítása alá. Ezen túlmenően a szakember irányítja az Európa-szerte felállított tehervagon üzleti szegmens magyarországi tevékenységét.

Tavaszi Tivadar veszi át a Knorr-Bremse Vasúti Üzletága budapesti telephelyének műszaki ügyvezetését, aki 1997 óta dolgozik különböző műszaki funkciókban a konszernnél. A jövőben a budapesti telephelyen a minőségbiztosítást és a műszaki területeket felügyeli, valamint a regionális IT-részleget is irányítja.

Oláh Antal, aki 2001 óta töltötte be az üzletvezetői posztot, nyugállományba vonul, de a vállalat felügyelőbizottságának elnöke marad, illetve a Knorr-Bremse Vasúti Üzletág müncheni ügyvezetését is támogatni fogja tanácsadó funkcióban.

A 2014-es pénzügyi évben a Knorr-Bremse csoport 5.2 milliárd eurós forgalmat bonyolított le, ami 21 százalékkal múlja felül a 2013-as 4.3 milliárd eurót. A bővülő piacok hatására a beérkező rendelések szintén rekordszintet értek el, ami elsősorban a kínai nagysebességű vasúti és tömegközlekedési szegmens kivételesen nagymértékű fejlődésének volt köszönhető.