Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Fernando del Cerro tájékoztatása szerint a 2018-ra befejeződő bővítés végén az alkalmazottak száma meghaladja majd a 850-et húsz százalékos létszámemelkedés mellett.

A gyár igazgatója hozzátette, a társaság a közelmúltban eredeti beszállítói tanúsítást szerzett, ami lehetővé teszi, hogy 2017-től a Bridgestone abroncsaival hagyják el a gyárat a BMW, a Mercedes, a Toyota és a Volkswagen modelljei.

A Bridgestone összesen 10 gyártóüzemmel rendelkezik Európában, de a tatabányai gyár az egyetlen, ahol teljesen automatizált gyártási technológiát is alkalmaznak. Az üzemben több mint 230 abroncsméret készül. A teljesen automatizált BIRD-X gyártósoron nagyméretű, prémium minőségű abroncsokat gyártanak, a hagyományos eljárással a tömegtermelés számára készítenek kerekeket.

A kft. közel teljes termelését exportálja, mintegy 700 alkalmazottal dolgoznak és további 400 embernek adnak folyamatos munkát alvállalkozóként. A társaság 2015-ben 1,8 millió abroncsot gyártott és 26 milliárd forintos árbevételt ért el.