Az ajánlatkérő fővárosi önkormányzat a Közbeszerzési Értesítőben tette közzé az újabb projekt eredményét. A két nyertes cégnek a következő főbb feladatokat kell elvégeznie: a Casino környezete és az Uzsonnás-kert felújítása és átalakítása, az Árpád hídi fogadótér átalakítása, a 26-os busz Szállodák megállójánál gyalogos elosztótér átalakítása, a pesti part burkolatának a stabilizálása, továbbá a budai oldali járda kiépítése. A nyertesekkel a szerződést az ajánlatkérő április 13-án kötötte meg.

Ajánlatot tett még a budakalászi Ambició Kft., a fővárosi Park-Tér Bt., a kistarcsai Garden-System Kft. valamint a szintén budapesti székhelyű Vianova 87 Zrt. Korábban a margitszigeti útépítést a Vianova 87 Zrt. nyerte el 999 millió forinttal, míg a megelőző kertépítési tender nyertese az OPUS Ingatlanszolgáltató és Kivitelező Kft. volt, 297 millió forinttal.

Mint márciusban a Napi.hu megírta, ez utóbbi  elvégzendő feladatai a következők voltak: az alsó-rózsakert fejlesztése, a romok burkolatjavítási munkái, az építészeti munkák közül pedig az Árpád hídi lejáró felújítása és az ott lévő régi illemhely újjáépítése, a Margit hídi lehajtó melletti lépcső újjáépítése, a Termál Hotel gyalogos híd felújítása, a Kolostor romok új épített elemeinek felújítása, továbbá a kerítések javítási munkái.