Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A Cadbury új munkatársat keres, ám ezúttal nem valamilyen átlagos munka elvégzésére - adta hírül a Rzeczpospolita. Az új alkalmazott fő feladata a csokoládék és a csokoládéitalok tesztelése lesz. A cég a lehetséges jelölttől "nulla tapasztalatot" vár el, mert maga akarja kiképezni a tesztelésre új dolgozóját.

Az új csokitesztelő munkahelye Readingben lesz. Az álomállás birtokosa a helyi egyetemen, azon az osztályon fog dolgozni, ahol a vásárlók szokásait elemzik. Kikötés, hogy semmire sem lehet allergiás, nem lehet érzékeny a gluténra, vagy a laktózra, esetleg a mogyorófélékre. Angolul kommunikációs szinten kell tudnia.

Az új tesztelő munkatárssal együtt 11 további dolgozót is felvesznek, akik a vállalat új termékeit fogják kipróbálni. A legfőbb elvárás, amit a cég megkövetel az új munkatársaktól, az édességek imádata. Emellett nem árt, ha kifinomult ízérzékeléssel rendelkeznek és nyitottak az újdonságokra.

A tesztelő munkaideje a hét négy napján reggel fél 10-től 12-ig tart. Egy óra munkáért kilenc font (3200 forint) bér jár. A Cadburyhez olyan márkák tartoznak mint a Milka, az Oreo, a Dairy Milk, vagy a Wine Gums zselé.

A fotó forrása: Pixabay.