Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Megjelent a demokrata párti Barack Obama, Bill Clinton és Jimmy Carter, valamint a republikánus George H.W. és George H. Bush. Ők öten így utoljára 2013-ban voltak együtt. A két utóbbit a feleségük, Barbara és Laura is elkísért.

A helyszín a Texas A&M University volt, ahol az idősebb Bush elnöki munkásságáról összegyűjtött dokumentumokat is őrzik. A jelentés szerint a politikusok ez alkalommal félretették a politikát.

Az Egyesült Államok területén az idén három hurrikán is végigsöpört: a Harvey, az Irma és a Maria. A legsúlyosabban érintett területek: Texas, Florida, Puerto Rico és az amerikai Virgin-szigetek.

A koncert kezdete előtt Donald Trump videóüzenetben köszöntötte elődjeit, akiket - a korábbi bírálatait félretéve - Amerika legkiválóbb tisztségviselői között emlegetett.

Hasonló, volt elnökök részvételével szervezett adománygyűjtő kampányokra már több példa volt. A szeptember 7-én indított mostani kampány eddig 31 millió dollárt eredményezett. A szombati műsoron főként texasi könnyűzene szerepelt - írta a portál.

Kép forrása: AFP PHOTO/Lionel CHAMOISEAU