Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Putyin szerint az orosz Szövetségi Biztonsági Szolgálat (FSZB) 2017 folyamán belföldön 66 terrorista és szélsőséges sejtet számolt fel, valamint többtucatnyi "bandatagot" megsemmisített, és mintegy 800-at őrizetbe vett. Elmondta, hogy Szíria területének több mint 90 százalékát sikerült megszabadítani a terroristáktól - tudósít az MTI.

Az orosz vezető a nemzeti érdekek hatékony védelmével kapcsolatban hangsúlyozta a külföldi hírszerzés, az információ elemzésének és a tendenciák előrejelzésének fontosságát a világ különböző régióiban, különösen Oroszország határainak közelében. Mint mondta, a társadalom a rendvédelmi szervektől "támadó és eredményes" fellépést vár a bűnözéssel szemben, és hatékony együttműködésre szólította fel az erőszakszervezeteket.

Vlagyimir Putyin az orosz biztonsági tanács pénteki ülésén az internet orosz szegmense védelmének megerősítésére szólított fel, hozzátéve: ezt úgy kell megtenni, hogy a törvénytisztelő felhasználók számára ne teremtsenek pótlólagos korlátozásokat. Mint mondta, a harcot a szélsőséges ideológiák terjesztőivel és a számítógépes bűnözéssel szemben kell fokozni, és felhívta a figyelmet a nemzetközi összefogás fontosságára.