Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A bolgár kormány honlapján közölt tájékoztatás szerint a találkozón az Alibaba Group elnökhelyettese arról tájékoztatott, hogy egy logisztikai központot építenének Bulgáriában az európai megrendelések kiszolgálására. A tervek szerint a világ legnagyobbnak tartott internetes kereskedelmi vállalata egyben bolgár termékeket és élelmiszereket venne fel az egész világra kiterjedő kínálatába.

A GS-Solar Company napelemgyár építését tervezi Bulgáriában. A delegációban részt vevő GoldPoly Group képviselője pedig arról számolt be, hogy érdeklődnek a bolgár dohány felvásárlása iránt.

A bolgár miniszterelnök a találkozón köszönetet mondott a kínai hatóságoknak a kétoldalú kereskedelmi gazdasági kapcsolatok fejlesztése érdekében tett erőfeszítéseikért. Egyben hangsúlyozta, hogy kormánya számára fontos prioritás a minél kedvezőbb üzleti légkör létrehozása, a befektetések ösztönzése.

Szerinte Bulgária vonzerejét nemcsak az alacsony adók jelentik, hanem a stabilitás is, amelyet az ország, mint az Európai Unió tagja sugároz.