Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Az ibizai Hard Rock Hotel két meglevő épület felújításával és összekötésével jön létre az elkövetkezendő hónapokban. A fejlesztő és üzemeltető Palladium szállodavállalat a Club Don Tonit és Hotel Don Tonit "tolja össze" egy egységgé. A 480 szobás, teljesen átalakított hotel a tervek szerint jövő májusban nyit. Az épület designját a Hard Rock csapata készítette, és így ez "belesimul" az Egyesült Államokban és Mexikóban működő 17 Hard Rock Hotel látványvilágába. Itt is látható lesz a Hard Rock páratlan "rocktörténeti gyűjteménye".

A könnyűzene sztárjainak fellépőruháiból, aranylemezeiből, hangszereiből immár 73 ezer darabos készlettel rendelkeznek! - ezek láthatók világszerte éttermeikben, hoteljeikben és kaszinóikban. Az új szállodában a megszokott éttermek, kávézók mellett egy 1500 négyzetméteres rendezvényterem is lesz - itt egy időben 2500 vendég élvezheti a zenei programokat.

A Hard Rock a spanyol hotelnyitással kilép a nemzetközi szállodapiacra, hiszen az ibizait egy sor hotel követi majd. A karibi szigetvilágban, Abu Dzabiban és két kínai városban - Sencsen és Haiku - nyitnak egy-egy egységgel. A seminole indiánok tulajdonában levő Hard Rock a világ 54 országában van jelen. A zászlóshajónak számító Hard Rock Cafék száma megközelíti 140-et, a kaszinók száma pedig 17. Ez utóbbiak esetében is terjeszkednek, egy egyesült államokbeli (Northfield) kaszinó mellett Magyarországon is terveznek egy Hard Rock Casinót. (A budapesti Hard Rock Cafe két éve üzemel.)

A bezenyei Eurovegasról az elmúlt hónapokban több ígéretes hír jelent meg, de az építkezés eddig még nem indult el. Az amerikai cég ibizai partnere a spanyol Palladium hotelcsoport hat országban ötven hotelt működtet Spanyolországon kívül főleg Közép- és Dél-Amerikában.