Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A hosszú távú együttműködés célja az okostelefonos fotózás egy új minőségi szintre emelése - közölte Andreas Kaufmann, a Leica Camera AG többségi tulajdonosa, a cég felügyelő bizottságának az elnöke. A több mint száz éves múltra visszatekintő Leica Camera AG világszerte nagy elismerést vívott ki magának prémium kategóriás fényképezőgépeivel és optikáival.

A technológiai együttműködés kitűnő lehetőséget teremt a Leica Camera számára arra, hogy egy új, izgalmas üzleti területen, a mobil készülékek világában hasznosítsa optikai szakismereteit - mondta Oliver Kaltner, a Leica Camera AG vezérigazgatója. Az okostelefonok rendkívül fontos szerepet vívtak ki maguknak a fotózás világában, és utat nyitnak a Leica számára új célcsoportok és alkalmazási területek felé - fogalmazott.

A Leica Camera a fotózás egyik legendájának számít és technológiai eredményeivel valósággal forradalmasította az iparágat - mutatott rá Richard Yu, a Huawei fogyasztói üzletágának elnöke, hangsúlyozva, hogy a Huawei számára is a minőség az elsőrendű szempont.