Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A dél-koreai társaság globális konszolidált árbevétele 14 ezer milliárd wont (12,05 milliárd dollár) tett ki a június végével zárult három hónapban, ami mind az egy évvel korábbit, mind az első negyedévit felülmúlja.

Az eredmény növekedésben a legnagyobb szerepet az LG háztartási eszközöket, légtisztítókat és légkondicionáló berendezéseket gyártó és forgalmazó részlege, valamint a szórakoztató elektronikai üzletág játszotta, mindkét terület rekordnagyságú üzemi szintű profitot mutatott fel. Az LG arra számít, hogy a prémium kategóriás termékek (ikermosógép, ruhafrissítő) pozitívan fognak hozzájárulni a vállalat teljesítményéhez.

Az LG szórakoztató elektronikai, mobilkommunikációs és háztartási készülékeket gyártó globális konszern. A cég világszerte 125 helyszínen mintegy 77 ezer munkavállalót foglalkoztat. Tavalyi éves értékesítési árbevétele elérte a 48,8 milliárd dollárt.

Az LG Magyarországon regionális képviseleti központtal van jelen, amely Magyarországon kívül 8 országot (Horvátország, Bulgária, Szerbia, Bosznia-Hercegovina, Macedónia, Koszovó, Montenegró és Albánia) szolgál ki.