A légitársaság árbevétele az első félévben 12 milliárd euró volt, szemben a tavaly első féléves 12,2 milliárddal, ez 1,8 százalékos csökkenést jelent, ugyanakkor a költségek ennél nagyobb mértékben, 3,8 százalékkal csökkentek. Ennek köszönhetően a légitársaság működési eredménye 207 millió euró veszteség volt, szemben a 2013 első féléves 448 millió euróval.

Az Air France-KLM az első félévben 2,5 százalékkal több utaskilométert értékesített, járatainak átlagos töltöttségi mutatója 1 százalékpontos javulással 83,8 százalékra emelkedett. Ennek ellenére 1 százalékkal 9,4 milliárd euróra csökkent a személyszállításból eredő bevétele és az üzletág 123 millió euró veszteséget termelt, ugyanakkor 2013 első félévében még 351 milliós veszteséget jelentettek.

Előrejelzésében az Air France-KLM azt írta: a működési környezet kihívásokkal teli marad, és egyes hosszú távú útvonalakon továbbra is túlkínálat lesz. Ennek fényében a társaság az év végére 2,2 és 2,3 milliárd euró közötti kamatok, adózás és értékcsökkenési leírás előtti eredményre számít.