Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A Közbeszerzési Hirdetmény Figyelő, röviden KHF.hu, a megfelelő beállításokkal naponta küld értesítőt e-mail formájában a számunkra releváns kiírásokról, ezzel biztosítva, hogy egyetlen fontos közbeszerzésről se maradjunk le. A KHF.hu legrégebb óta működő szolgáltatásai közé tartozik a 2009. óta üzemelő hazai khf.hu és a 2012 óta működő görög diagonismoi-dimosiou.gr. Ezek mellett Németországban,Bulgáriában és Szlovéniában is piacon van a szolgáltatás. Közös ezekben az országokban, hogy a gazdasági válság ellenére a kis- és középvállalkozások továbbra is jó esélyekkel futhatnak neki a számukra releváns kiírásoknak: Magyarországon a kiírások több mint 80%-át KKV-k nyerték a tavalyi évben.

A KHF.hu átláthatóbbá teszi a körülményes közbeszerzési eljárásokat, valamint folyamatosan monitorozza a belföldi és EU-s tagállamok közbeszerzéseit. Az itthoni adatok biztatónak mondhatók. 2014-ben a magyarországi KHF.hu előfizetők összesen több, mint száz közbeszerzésen indultak sikeresen, azaz nyertek meg. Ez a szám annak fényében még jobb, hogy a KHF.hu-nak vannak olyan felhasználói, akik nem érdekeltek közbeszerzéseken való indulásban, viszont szükségük van a legfrissebb közbeszerzési kiírásokra, adatokra, hírekre, amikhez a szolgáltatáson keresztül jutnak el. Itt elsősorban olyan cégekről van szó, akik nem indulnak közbeszerzéseken ajánlattevőként, hanem tudatosan a nyertes cégeket keresik, hogy aztán azok alvállalkozói körébe bekerülhessenek, vagy a piacot szeretnék feltérképezni az adott iparágon belül.

A szolgáltatás testreszabása egyszerű, CPV kódok és kulcsszavas keresés mellett földrajzi illetve hirdetmény típusa szerinti szűrőket is alkalmazhatunk, de előre beállított keresőprofilok közül is választhatunk. Lehetőségünk van egy-egy iparág közbeszerzéseit figyeltetni, így ha valaki mindössze az építőiparban vagy az informatikában érdekelt, könnyedén ezekre a területekre fókuszálhatja a keresőmotort, az archívum pedig lehetőséget ad a múltbéli közbeszerzések közötti böngészésre. Az oldal hatékonyságát kötelezettség- és díjmentesen bárki kipróbálhatja az egyhetes tesztelőfizetés lehetőségével.