Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Akinek bármilyen befektetése volt korábban, tapasztalhatta, hogy kedvezőtlen szituáció alakulhat ki ügyfél és szolgáltató között. Lássuk, miről van itt szó!

Adott az ügyfél, vagyis az ő pénze és a pénzügyi szolgáltató, például bank vagy brókercég. Az ügyfél és a szolgáltató egyaránt profitra törekszik - de mindketten ugyanannak a fának a gyümölcseit szeretnék leszüretelni. A játékszabályokból adódóan a pénzügyi szolgáltatónak hatalmas helyzeti előnye van: ő a ténylegesen elért hozamtól függetlenül is pénzéhez jut, nem úgy az ügyfél.

Az ügyfélnek természetesen van egyfajta kockázatvállalási hajlandósága és optimális esetben egy ezzel összhangban lévő hozamelvárása. A sok pénzügyi termék közül vélhetően több is akad, ami kielégíthetné az igényeit, azonban sokszor a pénzügyi szolgáltatónak is van igénye, mégpedig az, hogy azt a terméket adja el, mely számára legnagyobb hasznot eredményezi. Az ügyfél és a szolgáltató tehát a hagyományos - kizárólag saját terméket árusító - modellben sokszor a ring ellentétes sarkaiba kerül.

A Portfolio Tanácsadó Központ az előbbi modellel szemben termékfüggetlen tanácsadást folytat, ahol tőzsdei termékek, befektetési alapok és állampapírok segítségével kialakított portfoliók segítségével szinte minden befektetési cél megvalósítható.

Velünk a Portfolio.hu 17 éves szakmai tapasztalatára támaszkodhat. Hisszük, hogy a pénzügyi siker a fegyelmezett, szigorú szabályokat követő, a kockázatot menedzselő befektetési szemléletmód eredményeként jön létre. A tanácsadás során a fundamentális és technikai elemzés rendszerét egyaránt követjük. Elemzőink, munkatársaink mélyreható tőkepiaci ismeretekkel rendelkeznek, ám a jövőt ők sem mindig láthatják előre, ezért munkánk során kiemelkedő szerepet tulajdonítunk a kockázat kezelésének és a pozícióméretezésnek.

Tőkéje biztonságára magyar banki hátterű Erste Befektetési Zrt. vigyáz.

Számítson szakértelmünkre, lépjen velünk kapcsolatba!

Kiemelt területeink: hosszabb távú befektetés, kereskedés, nyugdíjcélú megtakarítás.

További információ a Portfolio Tanácsadó Központról >>

Telefon +36 1 327 4084

Email [email protected]

A Portfolio Trader által nyújtott megbízás felvétele és továbbítása valamint a nyújtott befektetési tanácsadás a Portfolio.hu-t üzemeltető NET Média Zrt. és Magyarország egyik legnagyobb befektetési szolgáltatója, az ERSTE Befektetési Zrt. összefogásában valósul meg. A Net Média Zrt e szolgáltatások nyújtása során az Erste Befektetési Zrt. függő ügynökeként annak nevében jár el. A szolgáltatás igénybevételének feltétele egy Portfolió Online Tőzsde alapszámla megnyitása, és egy az ügynök részére szóló meghatalmazás aláírása. A Portfolio Online Tőzsde ügyfelei, így a brókeri szolgáltatást igénybevevők is Magyarország legnagyobb befektetési szolgáltatójának az Erste Befektetési Zrt.-nek az ügyfelei. A jelen tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül befektetési tanácsadásnak, ajánlásnak vagy a Ptk. 6:64§ szerinti ajánlattételnek.