Küldetésünk, hogy segítsük ügyfeleinket pénzügyi céljaik megvalósításában. Legyen szó rövid távú kereskedésről, befektetésről, vagy nyugdíj célú megtakarításról, a Portfolio Trader az Ön megbízható partnere a sikerben.

Az új Bróker & Tanácsadás szolgáltatásunk keretében felmérjük az Ön igényeit, céljait, befektetési és megtakarítási szokásait, valamint kockázatvállalási hajlandóságát, majd ennek mentén együtt alakítjuk ki az Ön számára megfelelő befektetési formákat. Ezt követően Ön akár munkatársaink útján, telefonon keresztül is adhat megbízásokat.

További információ a Bróker & Tanácsadás szolgáltatásunkról

Filozófiánk
Befektetéseink és hosszú távú megtakarításaink ma már kulcsfontosságúak. Anyagi jellegű vágyaink teljesülése mellett a nyugalom, megelégedettség és biztonság érzését is nyújtják. A Portfolio Trader célja, hogy az Ön személyiségével összhangban, Önnel együttműködve alakítsa ki az optimális befektetési formát.

A hosszú távú pénzügyi siker a fegyelmezett, szigorú szabályokat követő, a kockázatot menedzselő befektetési szemléletmód eredményeként jön létre. Cégünk a tanácsadás során a fundamentális és technikai elemzés rendszerére egyaránt támaszkodik. Elemzőink, munkatársaink mélyreható tőkepiaci ismeretekkel rendelkeznek, ám a jövőt ők sem mindig láthatják előre. Munkánk során kiemelkedő szerepet tulajdonítunk a kockázat kezelésének és a pozícióméretezésnek.

"Kizárólag azért vagyok gazdag, mert tudom, mikor nincs igazam. A hibáim felismerésével haladtam előre" Soros György

Világunk rendkívül sokszínű. A kereskedőkre, befektetőkre sem húzható rá ugyanaz a kalap. Hisszük, hogy a személyes igényeket felmérve, az Ön számára is a megfelelő szolgáltatást, termékkört, befektetési időhorizontot találjuk meg - hiszen a siker mindkét fél számára elsődleges.

További információ a Bróker&Tanácsadás szolgáltatásunkról

Lépjen velünk kapcsolatba!
Telefon: +36 1 327 4084
Email: [email protected]