Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

OTO ZEN élményfotel

Pihentető masszázsmódok egyetlen gombnyomásra.

Az OTO ZEN egy olyan különleges masszázsfotel, melynek segítségével Ön is kiléphet a stresszes mindennapokból, és átélheti a relaxáció tökéletes pillanatait. A masszázzsal nemcsak zsibbadó, fájó izmait és a vérkeringését frissítheti fel, de nyugtató hatást is gyakorol idegrendszerére is. Ez az elegáns stílusban megálmodott dizájnfotel a távol-keleti gyógyításban alkalmazott masszázsterápiákat hozza el otthonába. Válasszon a hátat és derekat felfrissítő különleges masszázsmódok közül, vagy próbálja ki a hintáztatva ringatást is, melynek hatására eltűnik a feszültség, izmaiból kioldódnak a görcsök és feltöltődve kezdheti a másnapot.

OTO Adore Foot intelligens talpmasszírozó

Tökéletes felfrissülés a fáradt lábaknak

A tradícionális reflexológia és akupresszúra technikáit kombinálva jött létre ez az intelligens talpmasszírozó, amely felfrissíti a fáradt talpakat, és csökkenti az egész nap felgyülemlett stresszt okozta panaszokat. Az OTO Adore Foot egy rohanássalteli nap után a saját otthonában kényezteti lábait, és talpidegvégződésein keresztül már egy 15 perces intenzív talpmasszázzsal beindíthatja teste öngyógyító folyamatait . A készülék 24 különböző méretű és alakú masszírozó feje a talp összes reflexológiás pont¬ját stimulálja, és felélénkíti fáradt lábainak izmait és ízületeit. A kézi masszázs élményét nyújtó program ellazít, oldja a fe-szültséget, és új energiával tölti fel Önt.

OTO ePhysio ideg- és izomstimulációs fájdalomcsillapító eszköz

Fájdalommal, görccsel, zsibbadással él?

Visszér, ekcéma, állandó gyulladások, ismerősek ezek a szavak? Az OTO ePhysio gyógyszermentes terápiát kínál a fájdalom, a görcsök, zsibbadások, hát-vagy derékpanaszok megszüntetésére. Az ideg- és izomstimulációs készülék a talpon keresztül leadott elektromos impulzusokkal fokozza a vérkeringést, orvosolja a hideg láb érzet vagy a visszérbetegség kellemetlen tüneteit, és hatékony segítséget jelent a cukorbeteg terápiában is. Otthonában könnyen, egyszerűen használható.

Szakítson időt, és próbálja ki INGYEN különleges masszázskészülékeinket, vásárlási kötelezettség nélkül a Mediwelnél!

Lepje meg szeretteit vagy akár Önmagát a Mediwel egészségmegőrző relax és masszázseszközeivel! Keresse őket karácsonyi akcióban vagy csomagajánlatban, még kedvezőbb áron! Tovább a Mediwel oldalára!