Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Az elmúlt években igazi innovációs seregszemlévé nőtte ki magát az Invitel InnoMax Díj, amelyre idén már nemcsak a változásra nyitott vállalkozásokat és fiatal fejlesztőket várják, hanem civil, például karitatív szervezetek is nyerhetnek támogatást. További újdonság, hogy a díj mellé 1 millió forint értékű médiacsomag is jár a győzteseknek. A jelentkezési határidő: 2014. március 31. A pályázatokról idén is szakmai zsűri dönt.

"Az InnoMax Díj alapvetően egy üzleti innovációs pályázat, de nem feltétlenül korszakváltó találmányokat keresünk, hanem inkább azokat a tehetséges hazai vállalatokat, akik képesek a változó gazdasági körülmények kihívásaira is igazán innovatív és előremutató üzleti válaszokat adni. Olyan cégeket, amelyek sokszor saját határaikat legyőzve és kitágítva használják ki az infokommunikációs technológiában rejlő újszerű lehetőségeket és így érnek el üzleti sikereket" - mondta el Mártha Imre, az Invitel operatív főigazgatója. "Idén a Díj klasszikus üzleti kategóriái kiegészülnek egy civil pályázattal is. Tudjuk, hogy számos karitatív szervezetnek sokszor csak egy igazán kis segítség hiányzik ahhoz, hogy egy-egy hasznos és nagyobb közösség számára is fontos kezdeményezést megvalósítson. Az Invitel ehhez nyújt szolgáltatás és know-how formájában támogatást, így ebben a kategóriában nem megvalósult fejlesztésekkel, hanem projektötletekkel jelentkezhetnek a pályázók" - tette hozzá.

Jelentkezés egyszerűen

Az InnoMax Díjra a www.invitel.hu/innomax weboldalon lehet nevezni, a jelentkezési lap kitöltése legfeljebb fél órát vesz igénybe. Négy kategóriában hirdetik meg a versenyt, így az 5-19 fős, a 20-69 fős és a 70 fő feletti vállalatok fejlesztéseit, valamint a civil szervezetek projektterveit várják.
Az InnoApps pályázat a 30 év alatti "applikátor fejlesztők" versenye, elsősorban középiskolások és a felsőoktatásban tanulók jelentkezését várják, de a tanulói jogviszony idéntől nem feltétel. Az üzlethez, munkához kötődő "komolyabb" témájú fejlesztésekkel a "Ne szórakozz!" kategóriában, a "könnyedebb" hangvételű ötletekkel pedig a "Szórakozz!" kategóriában lehet pályázni.
További információk a www.invitel.hu/innoapps weboldalon találhatók.
Nevezési határidő mindkét pályázatra: 2014. március 31.

Az Invitel szerint idén a felhő-alapú és okoseszközöket összekapcsoló megoldásoké lehet elsősorban a főszerep az InnoMax Díjon, de ahogyan Mártha Imre fogalmazott "szeretünk meglepődni", így idén is nyerhet bármilyen üzleti jellegű innováció.

(x)