Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Lakásválasztás során sokunkban felmerül a kérdés, hogy emeleti vagy esetleg földszinti lakást vásároljunk. Vajon a terasznak vagy egy kertnek van nagyobb hozzáadott értéke? Tekintettel arra, hogy mindkét lakástípus mellett számos érv felsorakozhat, megkérdeztük a III. kerületi Harsánylejtő Kertváros fejlesztőjét a tapasztalataikról.


A Harsánylejtő Kertváros lakópark fejlesztésében inkább a földszinti vagy az emeleti lakásokat keresik ügyfeleik?

Elsők között az emeleti ingatlanjainkat értékesítettük, bár ez inkább a lakások méretének, nem pedig az épületen belüli pozíciójuknak volt köszönhető. Azt tapasztaljuk, hogy az ügyfelek egyre jobban nyitnak a földszinti lakások irányába, hiszen a 180 négyzetméteres kizárólagos kert egy jól kihasználható funkcionális életteret biztosít számukra a tavasztól őszig tartó időszakban. Ezek a 2 hálószobás, 70 négyzetméteres lakások azok számára lehetnek ideális választás, akik szeretnek kertészkedni, esetleg kisállatot tartanak, vagy egy családi ház fenntartásának költségeit és terheit nem szeretnék vállalni.


A Harsánylejtő Kertvárosban nagy teraszos, penthouse lakások is elérhetők. Betöltheti a nagy terasz a kertkapcsolat funkcióját? Önöknek ezzel kapcsolatban mik a tapasztalataik?

A két lakásnak teljesen más a célközönsége, így erre a kérdésre nehéz egyértelmű választ adni. A penthouse lakáshoz tartozó 100 négyzetméteres terasz valamint a nagy üvegfelületekkel rendelkező lakótér különleges életérzést biztosít: exkluzivitást, eleganciát. A kertkapcsolat ezzel ellentétben inkább családias hangulatú.

Abban viszont mindkét lakástípus azonos, hogy lehetőséget biztosít a hozzánk érkező vendégek stílusos fogadására - legyen szó kerti összejövetelről vagy egy vacsoráról a teraszon, miközben élvezhetjük az elénk táruló Hármashatárhegy csodás látványát. A Harsánylejtő Kertvárosban ez is a fő célunk, hogy mindenki megtalálhassa a számára legmegfelelőbb otthont.

harsanylejto.hu