Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Ne hagyd ki az év egyik legmeghatározóbb eseményét, amit az Admiral Markets UK Ltd. Magyarországi Fióktelepe rendez: a Budapesti Kriptovaluta Konferencia 2017-et!

>> Regisztrálj most és foglald le az ingyenes helyek egyikét!

Alapvetően a kriptovaluták pénzeszközök a szoftverplatformokon. Ha megvizsgáljuk, hogyan is működnek ezek a platformok, segít megérteni, hogy mik is azok a kriptovaluták.

A kriptovaluták célja általában az, hogy javítson egy meglévő szoftver rendszeren vagy hálózaton. Ezek a digitális pénzeszközök, mint a Bitcoin, azon dolgoznak, hogy a pénzügyi tranzakciókat még nyíltabbá és elérhetőbbé tegyék a világon. Más kriptovaluták mint az Ether, Litecoin és a Ripple egyéb problémákat oldanak meg, amikről bővebben a konferencián tanulhatunk, amit az Admiral Markets UK Ltd Magyarországi Fióktelepe szervez a BOSCOLO BUDAPEST-ben 2017. november 10-én. Itt tudsz jelentkezni

Mindenesetre, ahogy többet fogsz tanulni a kriptovalutákról, látni fogod, hogy borzasztó sok lehetőség van bennük. Néhány kriptovaluta olyan lehetőséget hordoz magában, mintha lehetőséged lenne beszállni még részvénykibocsátás előtt a Microsoftba.

Viszont vannak kockázatok is. Emlékszel az internet lufira? A szemináriumon a kriptovaluták jövőjéről is szó lesz. Az eseményen a kezdők olyan tudást fognak kapni a digitális pénzeszközök piacáról, hogy képesek lesznek információkon alapuló döntést hozni a lehetőségekkel kapcsolatban. A kripto veteránoknak pedig egy olyan alternatív utat ismerhetnek meg a profithoz a kriptovalutából, ahol nem kell majd bányászni vagy befektetni olyan gépekre, amelyek képesek bányászatra.

A szeminárium előadói:

Csizmadia Tamás, kriptojogász, 2010 óta foglalkozik a bitcoin-blokklánc technológiai rendszerekkel és 2015-ben egy cikksorozatot jelentetett meg a darkweb működéséről

Fekete Balázs, a Bitcoin Bázis alapítója, ICO és blokklánc technológiai tanácsadó, aki 2015 óta aktív részese a nemzetközi kriptopénz közösségnek.

Elek Zsófia, aki 2013-ban került kapcsolatba a kriptopénzekkel és a blokklánc technológiával, illetve a kriptogazdaságot bloggerként és szaktanácsadóként erősíti.

Az esemény végén Molnár Zalán, az Admiral Markets Magyarországi Fióktelepének vezetője fogja bemutatni a kriptovaluta kereskedésben rejlő lehetőségeket.

Talán ez lesz a pénz és az online befektetések jövője. Ne hagyd ki ezt az alkalmat, hogy előnyre tegyél szert azokkal szemben, akik nem mennek el.

>> Regisztrálj most és foglald le az ingyenes helyek egyikét!

Kockázati figyelmeztetés: A margin kereskedés magas kockázattal járhat és nem minden befektető számára megfelelő. A szeminárium nem tekinthető személyes tanácsadásnak. A végső felelősség a kereskedési döntésekről mindig a kereskedő kezében van.