Ne hagyd ki az év egyik legmeghatározóbb eseményét, amit az Admiral Markets UK Ltd. Magyarországi Fióktelepe rendez: a Budapesti Kriptovaluta Konferencia 2017-et!

>> Regisztrálj most és foglald le az ingyenes helyek egyikét!

Alapvetően a kriptovaluták pénzeszközök a szoftverplatformokon. Ha megvizsgáljuk, hogyan is működnek ezek a platformok, segít megérteni, hogy mik is azok a kriptovaluták.

A kriptovaluták célja általában az, hogy javítson egy meglévő szoftver rendszeren vagy hálózaton. Ezek a digitális pénzeszközök, mint a Bitcoin, azon dolgoznak, hogy a pénzügyi tranzakciókat még nyíltabbá és elérhetőbbé tegyék a világon. Más kriptovaluták mint az Ether, Litecoin és a Ripple egyéb problémákat oldanak meg, amikről bővebben a konferencián tanulhatunk, amit az Admiral Markets UK Ltd Magyarországi Fióktelepe szervez a BOSCOLO BUDAPEST-ben 2017. november 10-én. Itt tudsz jelentkezni

Mindenesetre, ahogy többet fogsz tanulni a kriptovalutákról, látni fogod, hogy borzasztó sok lehetőség van bennük. Néhány kriptovaluta olyan lehetőséget hordoz magában, mintha lehetőséged lenne beszállni még részvénykibocsátás előtt a Microsoftba.

Viszont vannak kockázatok is. Emlékszel az internet lufira? A szemináriumon a kriptovaluták jövőjéről is szó lesz. Az eseményen a kezdők olyan tudást fognak kapni a digitális pénzeszközök piacáról, hogy képesek lesznek információkon alapuló döntést hozni a lehetőségekkel kapcsolatban. A kripto veteránoknak pedig egy olyan alternatív utat ismerhetnek meg a profithoz a kriptovalutából, ahol nem kell majd bányászni vagy befektetni olyan gépekre, amelyek képesek bányászatra.

A szeminárium előadói:

Csizmadia Tamás, kriptojogász, 2010 óta foglalkozik a bitcoin-blokklánc technológiai rendszerekkel és 2015-ben egy cikksorozatot jelentetett meg a darkweb működéséről

Fekete Balázs, a Bitcoin Bázis alapítója, ICO és blokklánc technológiai tanácsadó, aki 2015 óta aktív részese a nemzetközi kriptopénz közösségnek.

Elek Zsófia, aki 2013-ban került kapcsolatba a kriptopénzekkel és a blokklánc technológiával, illetve a kriptogazdaságot bloggerként és szaktanácsadóként erősíti.

Az esemény végén Molnár Zalán, az Admiral Markets Magyarországi Fióktelepének vezetője fogja bemutatni a kriptovaluta kereskedésben rejlő lehetőségeket.

Talán ez lesz a pénz és az online befektetések jövője. Ne hagyd ki ezt az alkalmat, hogy előnyre tegyél szert azokkal szemben, akik nem mennek el.

>> Regisztrálj most és foglald le az ingyenes helyek egyikét!

Kockázati figyelmeztetés: A margin kereskedés magas kockázattal járhat és nem minden befektető számára megfelelő. A szeminárium nem tekinthető személyes tanácsadásnak. A végső felelősség a kereskedési döntésekről mindig a kereskedő kezében van.