Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Nemzetközi díjat nyert az ÁRKÁD Szeged promóciója, amelyben CLP panelek és élő Photoshop segítségével humoros szituációkba helyezték a buszra várókat. Az aktivitás azóta több díjat is bezsebelt.

Vizsolyi Dániel és Gazdag Dániel a rangos díjjal

2014 májusában különleges élményben volt részük az egyik szegedi, illetve kecskeméti buszmegállóban várakozó utasoknak: hirtelen egy virtuális valóságba csöppentek, amelyben az ÁRKÁD Szegednek köszönhetően különböző humoros szituációkba varázsolták őket, CLP panelek és élő Photoshop segítségével.

A kreatív kültéri reklámot először az ECE Projektmanagement Kft. marketing díj első helyével (Beste Aktion - New Media) tüntették ki, nemrég pedig újabb elismerést vehetett át az ÁRKÁD Szeged. A promóció 2015-ben az ICSC Solal Awards ezüstérmét nyerte el.

Az ICSC Solal Awards a kifejezetten kiskereskedelemben megvalósult, leghatékonyabb és legsikeresebb promóciókat díjazza Európában és Dél-Afrikában. Az ICSC Solal Awards díjai nemzetközi szakmai elismeréseket jelentenek jelölteknek és nyerteseknek egyaránt, a megmérettetésen díjazottnak lenni valódi presztízst jelent az iparágban.

2015. június 2-án Koppenhágában az ÁRKÁD Szeged ezüstérmet vehetett át.

Vizsolyi Dániel, az ÁRKÁD Budapest jelenlegi, és az ÁRKÁD Szeged korábbi igazgatója kiemelte, hogy a díjak egy csapatmunka eredményét jutalmazzák, a projekt pedig iskolapéldája annak, hogyan lehet egy máshol már használt eszközt sikeresen adaptálni egy bevásárlóközpont promóciójaként.

Ennek köszönhetően a csapat továbbviszi és kamatoztatja az elmúlt évek közös munkájának sikerét, melynek bizonyítéka a 2015 tavaszán televízióban debütált ÁRKÁD reklámfilm, valamint a június közepén megjelent szezonális trendkatalógus, a LookBook is.

Az ICSC Solal Awards ezüstérme tehát nem csak Szegednek, hanem az ECE vállalatcsoportnak is hatalmas elismerés, és nagy presztízst jelent a hazai ÁRKÁD bevásárlóközpontoknak is.

Az alábbi videóban megnézheti, hogyan zajlott a nem mindennapi aktivitás Szegeden: