A QUAESTOR az ősz folyamán immáron hatodik éve hirdeti meg ingyenes tőzsdei tanfolyamát.

Kiket céloznak meg ezekkel az előadásokkal?

A kétmodulos, ingyenes tőzsdetanfolyam gyakorlati oktatással kiegészítve mindazoknak kínál részletes iránymutatást, akik a saját vagyonuk gyarapodása érdekében a legjobb befektetési döntéseket szeretnék meghozni. A befektetési szakemberek által összeállított és megtartott, alapos és mély tudást biztosító előadássorozat immáron jelentős, mintegy hatéves múltra tekint vissza - és egy igazi sikertörténet, hiszen mintegy kétezren vettek már részt rajta.

Akkor ez nem csak a kezdő befektetőknek szól?

A QUAESTOR által szervezett előadások, oktatások és képzések nem kizárólag a kezdő befektetők és tőzsdén kereskedők számára lehetnek hasznosak, hanem mindazok számára is, akik a már meglévő tudásukat szeretné még jobban elmélyíteni.
Annak érdekében, hogy minden érdeklődő a számára legmegfelelőbb tudást szerezhesse meg, a Befektetői Akadémia moduljainak témái egymásra épülnek, így a hétvégenként megtartott előadások a részvénykereskedelem és az egyéb tőkeáttétel nélküli befektetési eszközök sajátosságaitól, a grafikonok technikai elemzésén át a komplex ügyletekig, a devizapárokkal történő kereskedésig vezetik végig a résztvevőket.

Mikor lesz a következő előadás?

Október 04-05-én kerül megrendezésre a következő I. modul, amelyre akkor is érdemes regisztrálni az érdeklődőknek, ha ezen a hétvégén már nem érnének rá, mert így automatikusan megkapják a következő első modul meghívóját. A hétvégére regisztrálni a [email protected] e-mail címen lehet.

Mit tartalmaz az első modul oktató anyaga?

A két napos elméleti oktatáson a pénzügyi alapismeretek mellett a résztvevők megismerkedhetnek a fundamentális és technikai elemzések értelmezésével éppúgy, mint a prompt részvénypiaccal valamint a kockázatkezelés technikáival. Az elméleti oktatást követően gyakorlati, WebBróker és eQTRADER demo számlán történő kereskedésre is lehetőség lesz, amelyen egy személyes pénzügyi tanácsadó segíti majd a kereskedést.

Korábban említette, hogy több modul is van, mit kell ez alatt érteni?

Aki sikeresen elvégzi az első tanfolyamot annak egyéb további tanulási lehetőséget is biztosít a QUAESTOR. Egy másik, szintén 2 napos tanfolyamon például az érdeklődők megismerkedhetnek a tőkeáttételes kereskedés rejtelmeivel, a határidős piacokkal és a CFD termékekkel, valamint a bankközi devizapiacon való kereskedéssel is. Erre az oktatásra azonban már csak azok jelentkezhetnek, akik az első tanfolyamot sikeresen teljesítették.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!