Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Legkevésbé az alapozáson, a falazáson és a homlokzat szigetelésen spórolna a legtöbb magánépítkező és -felújító, viszont a tető szakszerű kialakításánál a burkolást és villanyszerelést is fontosabbnak tartják , holott egy épület energiavesztesége leginkább a tetőknél jelentkezik. Vagyis hiába költünk sokat a megfelelő homlokzat szigetelésre, egy korszerű tetőrendszer nélkül a megspórolt összeget - idővel pedig még többet - a rezsire fogjuk költeni.

A tetőterek nyáron túl melegek, télen pedig túl hidegek lehetnek, ezért a rezsiköltségek is magasba szökhetnek. Erre a problémára nyújt megoldást a Bramac 2017-es Construma Nagydíjas oCool Tetőrendszere, ami a hővisszaverő tetőcserepek mellett szakszerű átszellőzéssel és a tetőrendszer további elemeivel bizonyítottan 48 százalékkal is képes csökkenteni egy átlagos ház téli fűtésszámláját, hiszen egy jó tető feladata télen, hogy megtartsa az otthon melegét. A hideg hónapok elteltével nyáron sem kell félni a tetőtérben, ugyanis ezzel a tetőrendszerrel akár 11 °C-kal csökkenhet egy tetőtér hőmérséklete a legnagyobb nyári kánikulában is, ami a klímahasználat 80 százalékát is feleslegessé teheti. Ez pedig jelentős energia- és anyagi megtakarítást jelent télen nyáron egyaránt.

A jó tető másik ismérve, hogy tartós és problémáktól mentes legyen egy életen át. Ez csakis megfelelő tartozékok beépítésével lehetséges, amik tartósabbá és biztonságosabbá tehetik a tetőnket és az otthonunkat. A Bramac Magyarországon egyedülállóan saját gyártású rendszerelemekkel látja el a piacot, ezzel garantálva, hogy milliméter pontossággal illeszkedjenek az elemek a cserepeikhez, ami védelmet biztosít a természeti jelenségektől, és hogy jelentős energia- és anyagi megtakarítást biztosíthasson télen nyáron egyaránt.