Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A élet számos területére igaz, hogy az online szolgáltatások egyre inkább előtérbe kerülnek, az i-Gaming szektorra ez a tendencia még inkább jellemző. Az i-Gaming industry, azaz az online szerencsejáték a világ egyik legdinamikusabban fejlődő iparága lett az elmúlt években. Ezen a folyamatosan növekvő piacon a Betsson Group az egyik legjelentősebb cég, amely most Magyarországon nyitotta meg egyik legfontosabb fejlesztési helyszínét. A budapesti irodában pár éven belül 120 fejlesztő dolgozik majd, és ezzel az egyik legnagyobb technológiai helyszíne lesz a svéd cégnek.

A mészhomályos téglafalakon belül csúcstechnológiájú fejlesztés zajlik majd. Fotó: Remion Design / Tóth Endre Nándor


A Betsson Group több mint 50 éve van jelen a szórakoztató iparban, és egyre dinamikusabban növekszik. Innovatív szemléletükkel és a több mint húsz i-Gaming márkával büszkék lehetnek a piacon betöltött szerepükre. Célkitűzésük, hogy minden évben a piaci átlagnál nagyobb mértékű növekedést érjenek el.

Az iparág és a piacon belüli vezető szerepük megköveteli, hogy a legújabb technológiákat használják és a legjobb informatikai szakemberekkel dolgozzanak. Jelenleg mintegy 45 országból érkező több mint 2000 fővel dolgoznak azon, hogy új generációs ügyfélélményt hozzanak létre. A Betsson Group iparágban betöltött szerepét nem csupán a kiváló szakemberek, hanem a svéd kultúra és a minőség is garantálja - vallja magáról a cég.

A központban egy dinamikus és kreatív munkaterületet teremtettek. Fotó: Remion Design / Tóth Endre Nándor Kivitelező: Eclectic Office Collection by OPTINVEST


Budapesten, egy közel száz fős informatikai központot hoztak létre, amely az egyik legjelentősebb fejlesztői bázis lesz a csoporton belül. A legújabb technológiák és a biztos anyagi háttér start-up hangulattal párosul, ahol lehetőség van az építkezésre, valami új dolog létrehozására, az egyéni fejlődésre is.
Hogy miért hazánkra esett a cég választása, arra Stefan Nordin, a Betsson Group technológiai igazgatója adta meg a választ: Magyarországot magas technológiai tudás és mérnöki kultúra jellemzi, emellett pedig Budapest minden értelemben központi lokáció Közép-Európán belül.

Stefan Nordin, technológiai igazgató


Jelentős szerepet kap a munkatársak képzése és fejlesztése, valamint a barátságos, személyes és stabil munkahelyi környezet megteremtése. Az irodai falain belül csúcstechnológiai fejlesztések zajlanak majd, miközben szem előtt tartják a cég alapvető célkitűzését, miszerint a legjobb felhasználói élményt nyújtsák az iparágban.