Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Ha stílusos megjelenésű, ugyanakkor egyedülálló képélményt biztosító tévékészülékre vágyik, a Panasonic pengevékony kivitelű, 4K EZ950 OLED készüléke az ideális választás. Dőljön hátra a kanapén, és kezdődhet az otthoni mozizás!

Valódi moziélmény
A modern technológiákkal készült, különleges látványvilágú filmprodukciók otthoni élvezetéhez kivételes televíziókra van szükség. Az EZ950 4K felbontású és HDR-képes OLED panelekkel rendelkezik, ami mellé az eddigi legprecízebb és legfejlettebb videoprocesszort társította a Panasonic. A saját fejlesztésű Studio Colour HCX² processzornak köszönhetően a televízió magával ragadó képminőséget biztosít. Kiemelkedő színtisztaság, kontraszt és fényerő - az igazi filmélmény garantált. Ezen a képernyőn a hollywoodi rendezők által megálmodott képsorok egyetlen aprócska részélete sem veszik el.
A készülék a technológiai innovációk és az emberi tudás tökéletes kooperációjának eredménye. A színkezelési rendszer finomhangolását ugyanis az egyik legkiválóbb hollywoodi színszakértő végezte, így garantált a filmkészítők eredeti elképzeléseihez hű képminőség.

Kiváló hangminőség
A tökéletes mozifilm a kiváló képi és hangelemek kölcsönhatásából áll össze, így az otthoni mozizáshoz olyan tévékészülékre van szükség, amely mindkét területen kiemelkedő. Éppen ezért a Panasonic az EZ950 készülék megalkotása során nemcsak a lenyűgöző képek megjelenítésére összpontosított. Az erős, 40 Wattos hangszórók egészen kivételes hangzást eredményeznek, aminek következtében az otthoni filmélmény még teljesebbé tehető.

Elegáns formavilág
Az igényes mozifogyasztóknak nemcsak a tévékészülék képességeivel kapcsolatban vannak elvárásaik, hanem a megjelenésére vonatkozóan is. Az EZ950-et a Panasonic designerei úgy tervezték, hogy letisztult formavilágának köszönhetően lényegében bármely környezetbe jól beleillik. Legyen az a legelegánsabb lakásbelső, hipermodern gamer kuckó vagy éppen tágas loft, az egyszerűségében is tökéletes dizájn és a prémium anyagok együttesen különlegesen esztétikus megjelenést biztosítanak.

A játékosok kedvence
A legújabb játékkonzolok lehetővé teszik a HDR megjelenítését a játék során, így nagyobb kontraszt és a gazdagabb színvilág még valósághűbb és magával ragadó virtuális környezetet teremt. A Panasonic EZ950 modelljét úgy tervezték, hogy a lehető leggyorsabb Panasonic 4K HDR játékmóddal rendelkezzen, amely a legprofibb játékosok igényeit is kielégíti. A vállalat mérnökei jelentősen csökkentették a bemeneti késést, hogy a 4K HDR játékok futtatása közben - különösen ahol gyors mozgások vannak és ezért rövid reakcióidőre van szükség - jobb legyen a teljesítmény.

Moziélmény otthon
Letisztult design, hagyományos állványra szerelt síkképernyő, teljes kontraszt- és a színpotenciál, röviden így jellemezhető az EZ950. A Panasonic technológiai újításainak köszönhetően ma már otthon is élvezhetjük a korábban csak a mozikban elérhető filmes képi és hangvilágot.
A Panasonic EZ950 OLED TV 55 és 65 colos méretben is elérhető.