új hír érkezett
 • Nem először támadja meg a súlyos kór a népszerű magyar énekesnőt

  Szepesi Anita, 2017. július 17. hétfő, 14:19

  Öt éve már egyszer  megküzdött a rákkal a népszerű jazzénekesnő, Fábián Juli, aki vasárnap arról tájékoztatta rajongóit saját Facebook oldalán, hogy daganatos megbetegedése és az arra kapott kezelés miatt most bizonytalan ideig nem vállal semmilyen fellépést, interjút, közszereplést. Mint írja, minden erejével a gyógyulásra koncentrál, hogy végleg maga mögött tudhassa ezt a betegséget – olvasható a Blikk.hu-n.

  MTI Fotó: Kálmándy Ferenc

   

 • Egy karóráért, amely állítólag Vlagyimir Putyin orosz államfőé volt, egymillió eurót adtak egy monacói árverésen – adta hírül a Moscow Times. Egészen pontosan 1,054 millió eurót csengetett ki érte a neve elhallgatását kérő licitáló. Az óra önmagában sem semmi: egy platinából készült, aranyozott számlappal ellátott Patek Philippe Triple Complication karóráról van szó, amelyet kis szériában, csak VIP ügyfeleknek gyártanak.

  A „kincsnek” csupán egy szépséghibája van: a Kreml tagadja, hogy Putyin valaha a kezében fogta vagy a csuklóján hordta volna. Dmitrij Peskov, az elnök szóvivője azt mondta az orosz állami hírügynökségnek, hogy az óra és főnöke kapcsolata „fake news”, következésképpen a vevőt átverték. Az aukciót lebonyolító Monaco Legends árverőház közleménye szerint tudomásuk szerint az órát olyan valaki rendelte, aki Putyinnak akarta ajándékozni.

  Fotó: Reuters

  Hírek szerint az államfő gyenge pontja a luxusórák gyűjtése. A Szolidaritás nevű ellenzéki csoport szerint legkevesebb 22 millió rubelt (100 millió forint) érő kollekciója van – ez hatszorosa hivatalos jövedelmének. Érdekesség, hogy Putyin szemben az emberek többségével nem a bal, hanem a jobb kezén hordja karóráját.

 • A BKK-nak elektronikus jegy- és bérletrendszert fejlesztő T-Systems a jó szándékú tájékoztatás megköszönése helyett a rendőrségen jelentette fel azt a fiút, aki rájött, hogy a rendszer egyszerű hibája miatt akár 50 forintért is lehet bérletet venni, majd a készenlétis rendőrök el is hurcolták a srácot.

  Akkora lett a felháborodás, hogy a BKK és a T-Systems Facebook-oldalát is ellepték a feldühödött kommentelők, és a BKK Facebook-oldalát két-három órán belül gyakorlatilag lenullázták, a cég 10 ezer 1 csillagos értékelést kapott, így most a lehető legalacsonyabb, 1,0-s szinten áll - írja a 444.hu. A számláló nem áll meg, már túl van a 14 ezren is.

  A kép a péntek este háromnegyed hat körüli állapotot mutatja.
 • Egy texasi csörgőkirály marta meg tartóját csütörtökön este Felsőtárkányban, aki a baleset után az egri kórház sürgősségi osztályán jelentkezett. Mivel a kórház nem rendelkezik ilyen esetekre speciális ellenanyaggal, a Honvéd Kórházba irányították a beteget, aki azóta is orvos megfigyelése alatt áll - írja a Heol.hu.

  Az Agria Tv információi szerint a férfi és családja hat éve költözött Felsőtárkányba, a környékbeliek szerint a férfi számos hüllőt tart. A konkrét esetben az állat az egyik méregfogát süllyesztette tartója kézfejébe, ott egy körülbelül két centiméteres sebet ejtve, duzzanatot okozva. Ez a baleset kiterjedését és a bejuttatott méreganyagot tekintve is viszonylag banálisnak tekinthető, ám például egy egérrel azonnal végzett volna a méreg. A sérült férfit ellátták, egyelőre két adag ellenmérget juttattak a szervezetébe, állapota stabil, orvosi megfigyelés alatt áll - tudta meg a lap.

  Képünk illusztráció. Fotó: Shutterstock