Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A felhívás célzottan az Irinyi Tervhez illeszkedő feldolgozóipari ágazatokban működő, Ipar 4.0 technológiai megoldásokat alkalmazó, nagy növekedési lehetőséggel rendelkező beszállító vállalkozások komplex fejlesztéseihez nyújt támogatást.

A jogosultság alapfeltétele, hogy a vállalkozás az IFKA Iparfejlesztési Közhasznú Nonprofit Kft. által lefolytatott előminősítési eljárás keretében megszerezett minősítő tanúsítvánnyal rendelkezzen - hívta fel a figyelmet. (Nagy ajándékot kaphat a cégétől - érdemes utánajárni.)

A fejlesztési forrásból lehetőség nyílik technológiai fejlesztést eredményező új eszközök beszerzésére, infrastrukturális és ingatlan beruházásra, információs technológia-fejlesztésre, megújuló energiaforrást hasznosító technológiák alkalmazására - emelte ki Rákossy Balázs.

Az elnyert összeg fordítható továbbá technológiai fejlesztést eredményező új eszközökhöz kapcsolódó gyártási licenc, gyártási know-how beszerzésekre, vagy minőség-, környezet- és egyéb irányítási, vezetési, hitelesítési rendszerek, szabványok bevezetésére és tanúsítványok megszerzésére - tette hozzá az államtitkár.