Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Peter Thiel, a Szilícium-völgy egyik ismert befektetője egy interjúban azt mondta, hogy szerinte az Apple meghaladta pályája csúcsát - idézte az interjú kritikus részletét a Business Insider. Thiel tagja a Donald Trump kormányzását előkészítő csapatnak.

A kérdés úgy szólt: tényleg úgy véli-e, hogy az Apple nagy korszaka véget ért? A válasz szerint pontosan ez a helyzet. Tudjuk, hogy néz ki egy okostelefon és tudjuk, hogy mire képes. Nem Tim Cook (az Apple vezérigazgatója - a szerk.) hibája, de ezen a területen már nem lehetséges a további innováció - indokolta véleményét.

Thiel azzal szerzett nevet magának, hogy a Facebook indulásának korai szakaszában befektetett a cégbe. Tagja a közösségi portált üzemeltető cég igazgatóságának és társalapítója a titokzatos adatelemző vállalatnak, a Palantirnak.

Az Apple kiábrándító évet zárt 2016-ban - emlékeztetett a Business Insider. A cég legsikeresebb terméke, az Iphone eladásai az okostelefon 2007-es bemutatkozása óta először csökkentek az elmúlt évben.