Dühönghetnek a mobilosok, tovább romolhat a helyzet

Több száz helyre keresnek embert a távközlési cégek, az ügyfélszolgálatokon a legnagyobb a fluktuáció. Sok bosszúságot okozhat a mobilosoknak, ha az ügyfélszolgálaton tapasztalatlan dolgozóval kerülnek szembe, ha valami gondjuk akad.
Komócsin Sándor, 2017. február 16. csütörtök, 09:05

A nagy hazai távközlési vállalatok több száz álláshelyre keresnek embert - derült ki a Világgazdaság körinterjújából. A Magyar Telekomnál például az ügyfélszolgálati, illetve az informatikai területen tapasztalható a legnagyobb fluktuáció.

A cégeknél rendszeresen előfordul, hogy nem kevesebb, mint 50-60 helyre keresnek alkalmazottat, ugyanakkor a magasabb képzettséget igénylő és a vezetői posztokra igyekeznek belső forrásból megtalálni a megfelelő embert.

Kellemetlen tapasztalat, hogy a nagyvállalatok ma már nem alakítói a toborzási folyamatnak, hanem követői. Más szóval manapság a munkaadónak kell a munkavállaló után kapkodnia és nem fordítva. Egyelőre meg tudják oldani a gondjaikat, de attól tartanak, hogy a jövőben romolhat a helyzet.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

realestate, 2017.02.16 09:19

Ki az a magánszemély aki még fizet a telefontársaságoknak a telefonálásért??
Csak Internet-et kell venni tőlük + VOIP-re előfizetni máshol. 4-5Ft/perc a mobilt hívni, vezetékest meg 1-2.
Ha mégis nagyon kell a sima telefon (pl nincs 4G) akkor működik az is....
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html
www.Napi.hu Online Kft. Napi.hu - Független üzleti és pénzügyi portál, benne magyar és nemzetközi hírek, elemzések, tőzsdei információk. Helye: Flórián tér 1. 2. emelet, Budapest, Budapest. 1033 Telefon: +36-1-506-0930. Telefax: +36-1-506-0931. .